Content Management System

Wordpress CMS

WordPress is in 2003 gestart met zeer weinig code om het publiceren van tekst op het web gemakkelijker te maken voor de eindgebruiker. WordPress is geboren uit een wens om een publicatie systeem te maken dat gestroomlijnd is en gebruik maakt van PHP en MySQL.

De eerste versies werden uitgebracht onder de naam b2/cafelog, daarna werd besloten om door te gaan onder de naam WordPress.

WordPress is het populairste open source platform voor online publicaties en momenteel de motor achter meer dan 20% van het internet. De eerste gebruikers waren op één hand te tellen, maar sinds kort maken vele designers de overstap om WordPress te gebruiken.

Het systeem is van onschatbare waarde en dat geheel gratis. Hierdoor besparen we u al gauw duizenden euro's t.o.v. een custom platform.


Wordpress Security

Aangezien de aanvallen en inbraken op het internet de laatste jaren enorm vergroot zijn, zijn wij ervan overtuigd dat het up-to-date houden van uw website een must is. Dit maakt uw website minder kwetsbaar en gevoelig voor deze aanvallen.

U kan ervoor kiezen om dit eventueel elke paar maanden zelf te doen, maar reken erop dat hier wel geringe risico's aan verbonden zijn (zoals bijv. conflicten tussen plug-ins).

NEEM CONTACT

Wij kunnen deze werken uiteraard ook voor u uitvoeren. Onze prijs ligt hier een stuk lager dan onze concurrentie, omdat wij dit voor een groot deel in bulk kunnen uitvoeren. U kan dit werk dus met een gerust hart aan ons overlaten, want...

Eventuele problemen of conflicten die zouden ontstaan, zijn dan ook volledig ten onze laste. U heeft hier uiteraard de vrije keuze, maar we adviseren u wel om dit te overwegen.HTTPS is belangrijk!

Even kort samengevat: het https-protocol (http secure) zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de browser van jouw bezoeker en jouw website:
  • De encryptie beschermt tegen eavesdropping: de gegevens die jouw bezoeker invult kunnen hier niet onderschept worden door derden.
  • Anderzijds bevestigt authenticatie dat jouw website wel degelijk is wie zij beweert te zijn, en dus geen frauduleuze kopie ervan.
HTTPS is gebaseerd op het SSL-certificaat. Hierin bestaan verschillende vormen die elk een bepaalde vorm van veiligheid bieden:
  • Een eenvoudig, gratis certificaat biedt elke website de kans om https-verkeer aan te bieden. Dit is meer dan voldoende voor het merendeel van de bestaande websites.
  • Een hoger EV-certificaat (Extended Validation) biedt ook waarborgen over de solvabiliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf achter de website.
Wij kunnen uw website upgraden van http naar https. De prijs hangt volledig af van de grootte van uw website en uw keuze van certificaat. We bepalen samen met u, het geschikte certificaat en maken u daarna een correct prijs voor deze upgrade.

NEEM CONTACT LEES MEER

Samen staan we sterk!

Tot voor kort hadden wij een samenwerkingscontract (voor hosting) met één van de toppers in België, nl. Priorweb. Zij werden in 2015 overgenomen door dé nr. 1 van België, Combell. In het begin was het vooral een beetje aftasten en bang afwachten, maar Combell weet van wanten en dat merkten wij meteen. Zij bieden topkwaliteit aan een eerlijke prijs!

NEEM CONTACT LEES MEER

Na meer dan een jaar van trouwe samenwerking, mogen we dus zeggen dat wij zeer tevreden zijn over hun producten, diensten en service. Hiermee staan we een stapje voor op onze concurrenten die kiezen voor goedkopere oplossingen. U kent vast wel het gezegde: 'goedkoop is dure koop'. Wij kiezen hier voor zekerheid, betrouwbaarheid én... bereikbaarheid!

NAAR UW WEBMAIL