Over ons

Waarom bent u bij TEAMDIGITAL aan het juiste adres?

Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke aanpak. We hechten veel belang aan een eerlijke en open dialoog voor wat betreft de mogelijkheden van uw project. Omdat we beschikken over een jarenlange ervaring, geven we u graag de nodige tips en tools mee. We bereiden uw project grondig voor en maken strikte afspraken, zodat er achteraf nooit betwisting ontstaat.

Veiligheid

U kan ervoor kiezen om steeds up-to-date te blijven met uw CMS.

Stabiliteit

Steeds dezelfde contactpersoon voor een duidelijke communicatie.

Technische support

Binnen de 48u proberen wij steeds eventuele problemen te verhelpen.

Complete oplossingen

We kijken steeds uit naar de meest gunstige oplossing voor onze klant.

Meer dan 10 jaar actief in de reclamewereld!

Teamdigital werd opgericht in 2016, maar is reeds meer dan 10 jaar actief in de reclamewereld. De keuze werd gemaakt om een project op te starten, waarbij ook beginnende ondernemers deel zouden kunnen uitmaken.

Met Teamdigital proberen we de aanspreekpunten en tussenstappen voor uw project, tot een minimum te herleiden. Minder betrokkenen, minder tijd, meer rendement met het oog op een lagere factuur naar u toe. We zijn trots te kunnen zeggen dat alle testprojecten zeer aangenaam onthaald werden bij klanten en... dat deze ook allemaal succesvol afgewerkt werden. Eén contactpersoon die samen met u het gehele traject doorloopt, tot het doel bereikt is.

Wij beschikken over zeer creatieve en technische krachten. Op creatief vlak zijn programma’s als Photoshop, Illustrator en InDesign geen onbekenden. Op technisch vlak staan we zeer sterk op gebied van html, php, css en responsive design. De combinatie van al deze pakketten zorgt dan ook voor zeer mooie resultaten.

Een laatste puntje is onze support. Wij verzorgen uw hosting, zodat wij bij eventuele problemen meteen aan het werk kunnen, zonder af te wachten totdat u misschien de tijd gevonden heeft om ons alle nodige inloggegevens te bezorgen. U wenst misschien een aanpassing, een banner, een nieuw e-mailadres, …? Binnen de 48u ontvangt u de aanpassing of onze vrijblijvende prijsofferte.

U heeft misschien al gezien dat wij een aantal standaardpaketten voorstellen? Reken erop dat u steeds ook uw wensen en behoeften aan ons kan doorspelen. Zo heeft u misschien enkel een banner, logo of een brochure nodig? Wij overlopen uw wensen en komen dan meteen met onze beste prijs.

wij werken volgens uw wensen en niet andersom