Over ons

Waarom TEAMDIGITAL?

Duidelijke afspraken en een goede voorbereiding liggen aan de basis van uw project. Zo streven wij naar 100% klanttevredenheid in zowel kwaliteit, service als kostprijs! Er wordt heel wat belang gehecht aan een open communicatie voor wat betreft de mogelijkheden van uw project en de doelstellingen die u zélf voor ogen heeft. Wij luisteren naar u!

Meer dan 10 jaar actief in de reclamewereld!

Teamdigital werd opgericht in 2016, maar is reeds meer dan 10 jaar actief in de reclamewereld. De keuze werd gemaakt om een project op te starten, waarbij ook beginnende ondernemers deel zouden kunnen uitmaken.

Met Teamdigital proberen we de aanspreekpunten en tussenstappen voor uw project, tot een minimum te herleiden. Minder betrokkenen, minder tijd, meer rendement met het oog op een lagere factuur naar u toe. We zijn trots te kunnen zeggen dat alle testprojecten zeer aangenaam onthaald werden bij klanten en... dat deze ook allemaal succesvol afgewerkt werden. Eén contactpersoon die samen met u het gehele traject doorloopt, tot het doel bereikt is.

Wij beschikken over zeer creatieve en technische krachten. Op creatief vlak zijn programma’s als Photoshop, Illustrator en InDesign geen onbekenden. Op technisch vlak staan we zeer sterk op gebied van html, php, css en responsive design. De combinatie van al deze pakketten zorgt dan ook voor zeer mooie resultaten.

Een laatste puntje is onze support. Wij verzorgen uw hosting, zodat wij bij eventuele problemen meteen aan het werk kunnen, zonder af te wachten totdat u misschien de tijd gevonden heeft om ons alle nodige inloggegevens te bezorgen. U wenst misschien een aanpassing, een banner, een nieuw e-mailadres, …? Binnen de 48u ontvangt u de aanpassing of onze vrijblijvende prijsofferte.

U heeft misschien al gezien dat wij een aantal standaardpaketten voorstellen? Reken erop dat u steeds ook uw wensen en behoeften aan ons kan doorspelen. Zo heeft u misschien enkel een banner, logo of een brochure nodig? Wij overlopen uw wensen en komen dan meteen met onze beste prijs.

wij werken volgens uw wensen en niet andersom