Prijzen

Vaste prijzen, geen verrassingen!

Hieronder vindt u een aantal standaardpakketten die u misschien meteen op weg helpen. Doorheen de jaren hebben wij heel wat kennis vergaard mbt wat de meest voorkomende wensen zijn. Daarom hebben wij een aantal klantvriendelijke bundels opgesteld.

Basic

595

Met dit pakket kan u al
aardig van start

 • informatieve website
  tekst & foto's
 • < 5 pagina's
 • 1 mailbox
 • CMS

Standard

799

Voor wie net dat tikkeltje
extra wenst

 • "BASIC" pakket
 • responsive
  voor uw draagbare toestellen
 • 5 - 10 pagina's
 • SEO pakket*

Professional

1.999vanaf

Wenst u er echt helemaal
tegenaan te gaan

 • "BUSINESS" pakket
 • onbeperkt aantal pagina's
 • extra functionaliteiten
  webshop, kalender, nieuwsbrief...
 • domeinnaam 1e jaar gratis

Uiteraard werken wij ook volledig 'op maat'. Zo wenst u bijvoorbeeld enkel een website, een flyer of enkel een logo..., dat kan! Wij staan volledig open voor uw ideeën en er kan zelfs een pakket uitgewerkt worden, specifiek voor uw wensen en behoeften.

Content Management System

Easy-to-use cms

Wij werken voornamelijk (90%) met 'Wordpress'. Dit systeem heeft een zeer gebruiksvriendelijk interface, zodat u straks zelf, uw website zal kunnen beheren. Zonder enige kennis van HTML, PHP, etc.

Lees meer

All-In-One package

U kan de saaiere, maar toch belangrijke zaken uit handen geven. Zo kan u op uw 2 oren slapen. Wij verzorgen dan het jaarlijkse onderhoud van uw website en doen de nodige beveiligingsupdates voor u.

Lees meer

Vragen en antwoorden

1Wat is hosting?
Hosting of 'web'hosting is een dienst waarbij u een ruimte ter beschikking krijgt op het internet om bestanden zoals foto's, tekst etc. (lees: website) te plaatsen. Hosting kan je vergelijken met bijv. de huur van een appartement. De huurprijs wordt hier maandelijks (of jaarlijks) aangerekend door de verhuurder van die plaats die u wenst te benutten.
2Wat is een domeinnaam?
Een domeinnaam is uw unieke naam, die gebruikt en ook gelinked zal worden aan uw website. Zo kan u uw website bezoeken via de door u gekozen domeinnaam, bijv. www.teamdigital.be. WWW staat voor World Wide Web en wordt standaard vooraan de domeinnaam voorzien, achteraan heb je de extensie. Hier .be, maar tegenwoordig zijn er reeds ontzettend veel mogelijkheden. Deze dient u jaarlijks opnieuw op uw naam te registreren, zodat niemand anders deze kan aankopen.
3Wat is een responsive website?
Een responsive website past zich automatisch aan, aan het scherm van het toestel, waarmee een bezoeker de website bekijkt. Dit kan een pc-scherm, een tablet of een smartphone zijn. Zo krijgt men alles duidelijk te zien en hoeft men niet meer met duim en wijsvinger uit te vergroten.
4Wat is seo?
SEO staat voor 'Search Engine Optimization' ofwel zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat we je website verbeteren, zodat je beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. *Wij voorzien een basis SEO pakket, nl. integratie van de nodige keywords, Google Analytics en interne links (linkbuilding).
5Wat en waarom http"s"?
HTTPS staat voor HyperText Transfer Protocol Secure en is een uitbreiding op het HTTP-protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden.

A. U website is veiliger
Gebruikers zijn zich ook alsmaar meer bewust van de gevaren van het internet. Uit onderzoek blijkt zelfs dat bij online shoppen, slechts 3% van de online shoppers hun creditcardgegevens zouden invullen op een site zonder het groene slotje.

Elke communicatie tussen je website en de server kan onderschept worden en kan de hacker potentieel interessante info geven over de bezoeker. Door alle communicatie te versleutelen, geef je hackers geen kans om info te onderscheppen.

B. Met https rankt je website hoger
Google ziet https als een positieve factor voor ranking en krijg je dus een ranking boost die gewone http-sites niet hebben. Daarmee wil Google https extra aanmoedigen.

In de toekomst zal Google waarschijnlijk de nog bestaande http-sites als het ware bestraffen door hun ranking negatief te beïnvloeden. Een extra stimulans om je site te beveiligen dus en over te schakelen van http, naar https.

C. Een https-site is sneller
Een https-site laadt ongeveer 3x sneller dan een gewone http-site. Aangezien bezoekers tegenwoordig alsmaar meer verwachten van een website en bovendien erg ongeduldig zijn, is dit misschien wel het argument voor jou, om over te schakelen naar https.