Webhosting

Vind de juiste hosting voor uw website of bedrijf

Het internet lijkt nooit te stoppen met groeien. Vandaag is de vraag naar webhosting nog nooit zo groot geweest. Bedrijven, e-commerce winkels en blogsites hebben elk verschillende behoeften, wat het kiezen tussen verschillende webhostingsbedrijven en pakketten moeilijk kan maken.  U wilt hosting die een sterke online aanwezigheid biedt, maar tegelijkertijd ook efficiënt en betaalbaar is.

Bij Teamdigital hebben we al het harde werken voor je gedaan. We hebben gezocht naar de beste hostingbedrijven die er zijn en vergeleken ze één voor één totdat we eindelijk een waardige partner hebben gevonden.

Te overwegen factoren bij het kiezen van een hostingservice:

Betrouwbaarheid:
Kies een hostingdienst met een goede uptime en snelheid.
Sommige hostingdiensten hebben een uptime van 95% of minder. Dit klinkt misschien niet zo slecht, maar binnen een jaar betekent 5% van de downtime dat gebruikers niet langer dan 440 uur toegang tot uw website hebben gehad. De snelheid van uw webhosting is ook erg belangrijk. Goede snelheden zorgen niet alleen voor een soepele surfervaring, maar bepalen ook je positie in de zoekresultaten.

Schaalbaarheid:
Websites groeien vaak snel, zowel qua inhoud als aantal bezoekers.  Het wordt dan belangrijk dat u uw hostingprestaties eenvoudig kunt upgraden om aan de toegenomen behoeften te voldoen. Een goede webhostingsprovider biedt flexibele mogelijkheden om te upgraden en meer services toe te voegen.  Aan de andere kant heb je misschien een beetje te hoog gericht en krijg je uiteindelijk niet zoveel verkeer als je had verwacht.  Uw hostingservice moet uw hostingaccount op dat moment ook efficiënt kunnen downgraden. Dat is waarom we ervoor kozen om met aanpasbare pakketten te werken.

Ervaring:
Nieuwere webhostingbedrijven bieden zeer goedkope pakketten.
Om zoveel mogelijk mensen te krijgen om zich aan te melden, zullen ze veel extra functies en freebies bieden. We raden echter af om voor gloednieuwe hostingbedrijven te gaan. Kies in plaats daarvan een service met minimaal 5 jaar ervaring met een eigen datacenter en personeel. Bij hosting zijn veel tijd en middelen nodig om een ​​goede en stabiele service te testen en ontwikkelen.

CPanel of Controlepaneel:
Als websitebeheerder is het bedieningspaneel iets waarmee u vaak in contact komt.
Via het dashboard kunt u al uw services beheren en site-onderhoud uitvoeren. Zorg ervoor dat u een hostingservice kiest met een beveiligd bedieningspaneel dat snel laadt en gemakkelijk te navigeren is.

Goede ondersteuning:
Ondersteuning wordt vaak over het hoofd gezien bij het kiezen van webhosting.  Als er iets misgaat – en dat zal gebeuren – moeten ondersteuningsagenten in staat zijn om het probleem snel te diagnosticeren en op te lossen.  In veel gevallen is het moeilijk om van tevoren uit te zoeken hoe responsief de ondersteuning is.  Nadat we uiteindelijk onze favoriete partner hadden gekozen, merkten we snel dat hun ondersteuning uitstekend was.  We zijn tenslotte de eerste in de rij als er iets mis gaat. Daarom moest dit voor ons perfect zijn, zodat we ’s nachts allebei op beide oren kunnen slapen.