Website ontwerp & ontwikkeling

Website ontwerp & ontwikkeling

Een website is een van de beste manieren om uw huidige en potentiële klanten de hele dag door te bereiken, het hele jaar door. Het geeft vitale informatie weer over uw producten of diensten, prijzen, contactinformatie, antwoorden op veelgestelde vragen en nog veel meer.

Als een website maximale winstgevendheid moet behalen, moet dit op het eerste gezicht vertrouwen aan de gebruikers overbrengen. Het moet ook gebruiksvriendelijk zijn, aangepast aan moderne normen en gemakkelijk te vinden zijn via een eenvoudige zoekopdracht.

Bij Teamdigital willen we u een website bouwen met betrekking tot alle bovengenoemde aspecten. Door middel van in de tijd geteste webontwerp- en ontwikkelingstechnieken, zorgen we ervoor dat uw kernwaarden duidelijk worden gemarkeerd op uw website. Ons doel is om niet alleen een website te maken die een unieke en gedenkwaardige ervaring biedt en die bezoekers terug laat komen. Maar één die fungeert als een waardevol bedrijfsinstrument dat uw verkoop stimuleert en groei bevordert.

Onze diensten voor website ontwerp & ontwikkeling:

Of u nu een eenvoudige statische website of een geavanceerd contentbeheersysteem nodig hebt, Teamdigital biedt u oplossingen op maat.

Onze diensten omvatten:

 • Grafisch ontwerp / lay-out
 • Grafische selectie en plaatsing
 • Website navigatie ontwerp
 • Ontwikkeling van plug-ins
 • Bouw / Testing / Implementatie
 • Back-end installatie en configuratie
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Google Analytics integratie
 • Technische ondersteuning
  en veel meer.

Waarom uw bedrijf de diensten van een professionele webontwikkelaar nodig heeft

Unieke identiteit:
een van de grootste voordelen van het inhuren van een professioneel website-ontwikkelingsagentschap is dat u een website krijgt, die is aangepast om perfect bij uw bedrijf te passen. Misschien wilt u een ontwerp dat zich richt op online verkoop? Of alleen op abonnementen? Nadat u uw visie met onze ontwikkelaars hebt besproken, ontwerpen we een website die aan deze specifieke behoeften voldoet. Het gebruik van websitesjablonen lijkt misschien een goed idee, maar ze beperken de sitemogelijkheden en schaalbaarheid. Zo zal uw website onvermijdelijk lijken op duizenden andere websites, die hetzelfde sjabloon gebruiken.

Verbeterde beveiliging:
websitebeveiliging is een belangrijk aandachtspunt geworden voor zowel zoekmachines als consumenten. Door een professionele ontwikkelaar in dienst te nemen, bent u verzekerd van een website die is gebouwd met verbeterde beveiligingsmaatregelen. Betere beveiliging betekent dat uw klantgegevens veilig zijn voor hackers en dat uw website hoger scoort in de resultaten van zoekmachines. Generieke websites kunnen niet hetzelfde beveiligingsniveau bieden.

Flexibiliteit:
een website die kan meegroeien met uw bedrijf en zich snel kan aanpassen aan nieuwe strategieën, is cruciaal voor online succes. Onze professionele webontwikkelaars zorgen ervoor dat uw website is gebouwd op een systeem dat zowel schaalbaar is om een groeiend aantal bezoekers te accepteren als flexibel. Zo kunnen er achteraf, eenvoudig nieuwe functionaliteiten aan het bestaande platform worden toegevoegd.

SEO-vriendelijk:
aangepaste websites hebben meer kans om hogere ranglijsten te behalen in organische zoekresultaten. Onze experts zullen een sterke SEO-basis opbouwen in het kader van uw website, waardoor het gemakkelijker wordt om in de ranglijst te klimmen en de concurrentie voor te blijven. We zullen ook uw website ontwerpen met verbeterde gebruiksvriendelijkheid en snelheid in het achterhoofd om Click Through Rates te maximaliseren.

Geautomatiseerde bedrijfsfuncties:
een aangepaste website betekent dat u ook veel zakelijke taken en functies kunt automatiseren. Deze omvatten vaak klantenservice, het verzenden van meldingen en het filteren van informatie uit databases. Automatisering garandeert nauwkeurigheid en bespaart tijd en middelen. Als u personeel inhuurt om zakelijke functies uit te voeren die kunnen worden geautomatiseerd, houdt u uw bedrijf tegen.

Ongeacht de omvang van het project, combineren we geavanceerde technologie en innovatief denken om weboplossingen te ontwikkelen die voldoen aan uw visie, vereisten en verwachtingen.